ArTriskel

Wageningen

Summer school beeldhouwen

korte beschrijving

Zo lang ik mij kan herinneren ben ik met klei en steen in de weer geweest.

Ook naast mijn studie en latere loopbaan is het altijd een rode draad gebleven.

Vanaf 1978 heb ik talloze opleidingen, cursussen, workshops en masterclasses gevolgd bij toonaangevende keramisten en beeldhouwers in binnen- en buitenland.

Ook heb ik in binnen- en buitenland geëxposeerd.

Vanaf 1986 geef ik les: eerst alleen keramiek en vanaf 1994 heb ik het accent meer verlegd naar mijn échte passie, het beeldhouwen.

De cursus 'Beeldhouwen in steen en hout' aan beeldhouwgroep Bubeo is daar een voorbeeld van.

Sinds 2014 ben ik docent beeldhouwen bij Kunstencentrum Cultura in Ede. Ik beleef veel plezier aan het lesgeven, kennis overdragen, anderen enthousiasmeren en inspireren en vooral cursisten stimuleren in het (durven) benutten hun eigen creativiteit en ideeën. Er komen prachtige beelden uit voort!


Theo Fokke van ArTriskel heeft de Publieksprijs 2015 van de Culturele Ronde Wageningen gewonnen.


voorbeelden beelden in steen

Jade Sneaky Eyes Rocking Bird De Tand des Tijds


Summer school beeldhouwen. Voor informatie over de Summer school beeldhouwen ga naar: summer school beeldhouwen.

Online aanmelden. Wilt u zich aanmelden voor de summer school beeldhouwen, vul dan het aanmeldformulier in via: aanmelden voor summer school beeldhouwen 2015. Na ontvangst van het inschrijfformulier ontvangt u een bevestiging met betalingsgegevens.

Aanmelden met PDF-formulier. U kunt het aanmeldformulier in PDF ook downloaden en ingevuld per email aan artriskel@gmail.com of per post aan ArTriskel, Dijkstraat 9, 6701 CH WAGENINGEN sturen: aanmeldformulier in PDF.