HOME


‘Wanneer je denkt dat het einde daar is, ontvouwt zich een
nieuw begin …’

De afkorting EFT staat voor Emotional Freedom Techniques en is een methode, heel anders dan alle andere vormen van hulpverlening.
Het is vrijwel de enige techniek die negatieve, beperkende emoties daadwerkelijk kan doen verdwijnen, het geeft geweldige resultaten en is een bewezen effectieve methode.

“No Guts, No Glory”

Mijn naam is [ Voornaam + Achternaam ] en als er iets is waar ik heel erg blij van word, dan zijn het mensen die op zoek gaan naar “meer” in het leven, die er meer uit willen halen; meer vrijheid, meer voldoening, meer diepgang, meer bewustzijn.

ERVARINGEN VAN ANDEREN

[ Naam ] (44)
Ik kende ze wel, mijn negatieve en belemmerende overtuigingen, en ook wat mij telkens triggerde. Het zorgde voor veel onrust en verdriet. Bij de eerste sessie was ik wel een beetje sceptisch. Maar al snel ontdekte ik dat ik juist mijn onderliggende gevoel op deze manier kon bereiken. Door middel van EFT haalden we de emotie van mijn ‘probleem’ waarna ik er rustig naar kon kijken. Na drie sessies was het voor mij niet alleen helder waarom iets een trigger voor mij was.
Ik kan sindsdien ook mijn rust bewaren.{ Naam ] (49)
Ik had een moeilijke periode op mijn werk.
Een collega waar ik al meer dan 30 jaar mee samenwerkte en die ik als een vriend beschouwde, ging ineens andere keuzes maken. Hij stelde me erg teleur en bracht irritatie, boosheid, frustratie en verdriet bij me boven. Ik ging aan mijn eigen competenties twijfelen en zag weinig perspectief meer voor de resterende 2 jaar tot aan mijn pensioen.
Mijn coach bracht liefdevol mijn ‘oude rollen’ naar boven, hierdoor kreeg ik zicht op de triggers die mijn gevoelens ‘bespeelden’. Zo ontstond er ruimte om op mijn eigen gedrag te reflecteren en kon ik het ontwikkelproces van mijn collega loskoppelen van mijn emoties, die door middel van EFT volledig oplosten.

Meer weten over EFT of een gratis kennismakingsgesprek inplannen?
Vul het contactformulier in of bel me om te kijken wat ik voor jou kan doen.