JOOST de websitemaker + de fotomaker + de tekstmaker = de creatieve maker

Ik vertaal je bedrijfsverhaal naar een duurzame website volgens moderne standaarden. Hoge laadsnelheid verlaagt de energiekosten op je website en bij je bezoekers. En met moderne webtechniek gaat je website ook langer mee.

Ik bouw en onderhoud websites voor kleine en startende ondernemers. Dit doe ik in combinatie met beeld(bewerking) en teksten voor websites.

CREATIVITEIT is de belangrijkste drijfveer in mijn werk voor jou, de motor voor mijn passie om websites te maken.
ONTDEKKEN is mijn andere drijfveer waarmee ik samen met jou op pad ga om jouw gedroomde website op maat te verwezenlijken.

INCLUSIVITEIT is mijn belangrijkste focuspunt. Want ik sta voor websites die toegankelijk zijn voor iedereen. Ik wil dat bezoekers zich op jouw website welkom en begrepen voelen.
INNOVATIEF is mijn tweede focuspunt. Ik zet in op webtechniek naar moderne standaarden. Het gebruik van schone webcode en moderne grafische technieken zorgen voor minder belasting van webservers én een snellere laadtijd van een website. Dat levert een tijdsbesparing én energiebesparing op.
AANDACHT voor VEILIGHEID is een derde focuspunt. Ik zie er op toe dat een website voldoet aan belangrijke veiligheidsstandaarden.

Ik ben PRAKTISCH: Ik zoek naar eenvoudige, bruikbare, doelmatige en duurzame oplossingen voor jouw website.

Mijn passie + kennis + toewijding zoeken jou, de ondernemer met een open mind die zichzelf een onderscheidende website op maat gunt.

Neem gerust contact op voor meer informatie. Ik ga graag met je in gesprek.

Contact

met Joost van Meeteren

Werkzaam in?

In regio Ede-Bennekom-Wageningen

Contactgegevens?

Ga hier naar het webformulier
Of neem contact op via mijn LinkedIn

Bereikbaar?

van maandag t/m vrijdag 10:00-14:00 uur